Shqiperia

Nuk gjen qetësi Kadastra e Vlorës, vetëm katër ditë pas emërimit largohet shefja e re

Vetëm katër ditë pas emërimit në krye të Kadastrës në Vlorë, është larguar nga drejtimi drejtuesja e sapoemëruar Viola Hima.

Hima ka nis punën në kadastër para katër muajsh. Në rolin e nëndrejtores, dhe u komandua si drejtuese e kadastrës, pas largimit të eprorit të saj.

Vitin e fundit kadastra ka ndërruar gjashtë drejtues, jo më shumë se tre muaj është mbajtur roli i drejtuesit./tpz