Bota

“Operacionet nuk marrin në shënjestër asnjë grup etnik dhe fetar”

Ministria e Mbrojtjes Kombëtare (MSB) ka bërë një deklaratë për operacionin «Burimi i Paqes».

“Terroristëve të PKK/YPG-së që vazhdojnë provokimet dhe sulmet në zonën e fushëveprimit të operacionit «Burimi i Paqes» u jepet kundërpërgjigja e duhur në kuadër të vetëmbrojtjes. Gjatë operacionit nuk është marrë dhe nuk do të merret në shënjestër asnjë grup etnik dhe fetar, përfshi këtu kurdët, arabët, të krishterët dhe eziditët”,- thuhet në komunikatën e Ministrisë./ trt

OPINIONE