Bota

Operacioni “Burimi i Paqes” – Ushtarët turq vazhdojnë pastrimin e mjeteve shpërthyes në Siri

“Skuadrat tona SAS dhe METI vazhdojnë misionet e tyre të kërkim-pastrimit të minave dhe mjeteve shpërthyese të improvizuara për të garantuar mbrojtjen dhe sigurinë e civilëve në zonën e fushëveprimit të Operacionit «Burimi i Paqes». Përpjekjet tona të vendosura do të vazhdojnë derisa zona të pastrohet plotësisht nga minat dhe mjetet shpërthyese të improvizuara”, thuhet në një postim të Ministrisë së Mbrojtjes Kombëtare të Turqisë në rrjetin social “Twitter”, shoqëruar nga disa fotografi të ushtarëve turq gjatë aktiviteteve në fjalë.

T.C. Millî Savunma Bakanlığı

@tcsavunma

Our SAS and METI Teams continue their search and destroy missions against mines and IEDs to ensure the safety and security of civilians in the scope of Operation Peace Spring. Our determined efforts will continue until the area is completely cleared from mines and IEDs.

View image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter
134 people are talking about this

“Ushtarët tanë heronj, së bashku me institucionet tona qeveritare, vazhdojnë përpjekjet e tyre të koordinuara në vlerësimin dhe identifikimin e punimeve të nevojshme riparuese dhe restauruese për shkollat lokale të shkatërruara nga terroristët PKK/YPG-së në zonën e fushëveprimit të Operacionit «Burimi i Paqes»”, shton Ministria.

T.C. Millî Savunma Bakanlığı

@tcsavunma

Our heroic soldiers, together with our government institutions continue their coordinated efforts in evaluating and identifying the needed repairs and restoration works for local schools destroyed by PKK/YPG terrorists in the Operation Peace Spring area.

View image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter
/Trt

OPINIONE

INTERVISTA