Bota TE TJERA

Pabarazia sociale, pamje të rralla të kapura me dron (Foto)

Për projektin fotografik “Unequal Scenes”, fotografi Johny Miller ka përdorur një dron me qëllim për të realizuar shkrepje panoramike elokuente nga lart, të cilat ama paraqesin një skenar shkallmues diferencash mes zonave më të pasura dhe të varfra.

Duke folur për projektin e tij, Miller ka motivuar në këtë mënyrë fotografitë të shkrepura nga lart:

“Duke parë drejt së poshtmes nga një lartësi prej qindra metrash, shfaqen pamje pabarazie të theksuara deri në pabesueshmëri, të padallueshme qartë kur i shikon nga të qenit në tokë”.

Image result for unequal scenes projectRelated imageRelated imageImage result for unequal scenes projectImage result for unequal scenes project

Burimi: Mesazhi.com

OPINIONE