Ekonomi Shqiperia

PD: 500 mln Euro dëmi në buxhet nga pikat e basteve

Sipas selisë blu, tregu i bixhozit kontrollohet nga familja “Rama” dhe se duke shtyrë prej tre vitesh hyrjen në fuqi të ligjit, dëmi i shkaktuar në buxhetin e shtetit si pasojë e pikave informale të basteve ka arritur në 500 milionë Euro.

Demokratët thonë se pas ardhjes në pushtet, do të anulojnë çdo ligj selektiv, koncesion monopol dhe do rishikojnë ligjin Antimafia për sekuestrimin e çdo qindarkë dhe pasurie korruptive.

Etiketa

OPINIONE

INTERVISTA