Shqiperia Sociale

PD: Shërbimet shëndetësore janë shtrenjtuar

“Rama dha 385 milionë Euro koncesione”

Demokratët kanë vijuar me akuzat në adresë të qeverise për shtrenjtimin e shërbimeve shëndetësore. Në një deklaratë selia blu thotë se Edi Rama dha 385 milionë Euro koncesione.

Duke ju referuar një raporti të KLSH opozita thotë se mungesa e specialiteteve pranë shërbimeve në spitalet rajonale dhe bashkiake, rritjen e kostove dhe përqendrimin e pacienteve në qendrën më të madhe universitare, QSUT. Në rrethe sipas tyre nuk ka mjeke dhe kushte shërbimi.

PD premton se do të anulojë çdo koncesion korruptiv.

OPINIONE