Shqiperia

Policia e Vangjush Dakos në luftë me ‘Gabin’

Policia Bashkiake e Durrësit ka reaguar menjëherë brenda ditës, pas protestës që zhvilluan tregtarët e tregut industrial që ndodhet pranë Kryqit të Kuq në qytet. Policia Bashkiake mori masa të menjëhershme duke dërguar zëvendësshefin e Policisë Bashkiake shoqëruar me inspektorët e institucionit në fjalë, për të larguar shitësit ambulantë nga rruga, të cilët ishin pa leje. Gjithashtu, përveç largimit, ata janë ndëshkuar dhe me marrjen e një gjobe.

Mëngjesin e kësaj të enjteje, tregtarët e rrobave të përdorura u ndalën në një protestë para Bashkisë, për të përcjellë ankesën e tyre, me pretendimin se në disa rrugica, kane dalë tregtarë ambulantë për të shitur rroba të përdorura. Sipas tyre, ata nuk paguajnë taksa dhe po kryejnë kështu konkurrencë të paligjshme e të pandershme. Pas kërkesës së tyre për ndërhyrjen e mekanizmave bashkiake, gjendja aktualisht paraqitet e normalizuar.

Më poshtë mund të shihni pamjet që “DurrësLajm” sjell gjatë ndërhyrjes së forcave bashkiake.

 

OPINIONE

INTERVISTA