Islamofobi Rajoni Sociale

Privilegji i dylberit në raport me gruan me mbulesë ne shtetin katolaik të Kosovës (video)

Humoristi Baskia me humor tregon privilegjin e dylberit në raport me gruan me mbulesë ne shtetin katolaik te Kosoves.

Është humoristi Adrian Meholli apo siç e njohim të gjithë Baskia që së fundmi ka publikuar një skeç në të cilën pasqyron diçka nga përditshmëria jonë.

Këtë herë humoristi ka trajtuar një situatë kur bëhet fjalë për dy ekstreme të kundërta me njëra tjetërn, që janë personat e komunitetit LGBTI dhe vajzat me mbulesë.

Ai përmes humorit ka shfaqur një situatë kur një person që vjen nga Parada e Komunitetit LGBTI vonohet për të hyrë në mësim, por lejohet të hyjë, dhe një grua me mbulesë e cila nuk lejohet vetem se kishte shami.

Në rolet kryesore në këtë skeç janë Adrian Meholli, Ibrahim Begu, dhe Lule Krasniqi Meholli.

Për më shumë shihni skeçin në vijim:

OPINIONE

INTERVISTA