Kultura Kuriozitete Uncategorized

Profesori Indian me 145 Diploma

Profesori Indian VN Parthiban ka një koleksion masiv prej 145 diplomash akademike.

Profesori nga Chennai i kishte fituar këto diploma në një hark kohor prej 30 vjetësh.
Parthiban ka tre diploma master në shkencë, tetë në ligj, tetë në tregti dhe 10 në fushën e arteve.
Profesori gjithashtu ka marre diploma për ceshtje te ndryshme kërkimesh.
Sipas mediave indiane, Parthiban ishte përballur me vështirësi të mëdha gjatë karrierës së tij arsimore, por problemi më kryesor i tij ishte ruajtja e kujtesës.
Parthiban tha se ende ishte i angazhuar në përpjekjen për të marrë më shumë diploma dhe për të aplikuar për kurse të reja arsimore./ Gazeta Impakt

burimi:thenews

OPINIONE