Shqiperia

Protesta e opozitës, incident tek ‘Shqiponja’, qytetari tenton të kalojë makinën mes turmës

Mosbindja civile e opozitës ka nisur dhe tashmë 5 akse kryesore të vendit janë bllokuar.

Por ndonëse qytetarët ishin njoftuar për këtë aksion të opozitës, në rrethrrotullimin Shqiponja nuk kanë munguar edhe konfrontimet.

Një qytetar ka tentuar të çajë me makinë turmën, por nuk është lejuar.