Bota

Putin: Vlerat e demokracisë në “botën anglo-saksone” po shkatërrohen

Presidenti rus Vladimir Putin ka thënë se ai është i shqetësuar për atë që e ka cilësuar si shkatërrim të vlerave në “botën anglo-saksone”, Britani dhe Amerikë. Ai i ka bërë këto komente gjatë konferencës së tij me gazetarë më 20 dhjetor në Moskë.

Putin ka përmendur nivelin e pranueshmërisë së faktit se Donald Trump është president amerikan si dhe referendumin për Brexit në Britani.