Shqiperia

Rama nxjerr videon nga spitali të një pacienteje me COVID-19: Terrorizon shqiptarët që të mos dalin nga shtëpia

Kryeministri Edi Rama vijon të ‘bombardojë’ ndjekësit e tij në rrjetet sociale me video-mesazhe ku shpërndan histori të ndryshme të personave të prekur nga koronavirusi, në mënyrë që të shërbejë si alibi për të mbyllur shqiptarë.

Në profilin e tij, Rama këtë herë ka zgjedhur një paciente nga Londra, 39 vjeçe, e cila tregon eksperiencën e saj të hidhur nga krevati i një spitali, ndërsa merr frymë përmes një tubi oksigjeni.

Kryministri vazhdo të përdorë cdo metodë për të bindur shqiptarët që të mbyllën në shtëpi për ti izoluar edhe ata që e kanë kundërshtuar atë deri tani.

MESAZHI I RAMËS
39 VJEÇ
NË LONDËR

SHIKOJENI DHE DILNI XHIRO NESËR SE DO JETË KOHË E BUKUR

 

/Gazetaimpakt/

OPINIONE

INTERVISTA