Ramush Haradinaj: Le ta bëjmë Kosovën Gjermani dhe Austri!

Kryeministri Ramush Haradinaj ka thënë se të rinjtë duhet të synojnë jetën në Kosovë dhe ta zhvillojnë vendin.

“Ne jemi Europë na mungon lëvizja e lirë por edhe ajo do të vjen. Por edhe lëvizja e lirë është mundësi me pa çka ndodh në vendin tonë dhe çka ndodh në vendet tjera por ne duhet të synojmë ta bëjmë jetën këtu – ta zhvillojmë Kosovën brez pas brezi”

Ne duhet të synojmë ta bëjmë jetën këtu – ta zhvillojmë vendin tonë”.

“Dëshira jonë është ta bëjmë Kosovën Gjermani dhe Austri dhe jo të rinjtë tanë të shkojnë në Gjermani dhe Austri”.

Këto komente Haradinaj i ka bërë në shënimin e 14 vjetorit të gjimnazit “Loyola”. Ai premtoi mbështetje për këtë shkollë dhe nxënësit e saj.

“Për ta ditë të gjithë se sa e mirë është Loyola mund ta shihni testin e maturës që e kalojnë 100%”.

“Të gjithë këta nxënës jo vetëm që janë të zot për jetën por ata janë të aftë të konkurrojnë edhe në tregjet jashtë Kosovës”.

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne