Shqiperia

Romeo Kara: Do zbuloj skandalin e vjedhjes së 19 milionë dollarëve

Eksperti ligjor i OSHEE-së, Romeo Kara paralajmëron se do të zbulojë një skandal të madh me përmasat e çështjes “CEZ”.

Kara njofton në faqen e tij të Facebook se së shpejti do të nxjerrë në pah prova dhe fakte tronditëse ku thotë se janë të përfshirë “oligarkë, të djeshëm e të sotëm, disa drejtues të CEZ, dhe që kanë vjedhur nëpermjet mashtrimit, jo më pak se 19 milionë dollarë”.

Juristi e cilëson skandalin që do të bëjë publik një “uragan” në drejtësi.

Paralajmërimi
Uragani “Irma” po iken, por nje uragan tjeter hapjesh aferash korruptive do te kaloje tek ne.

Duke pritur deri sa te kostituohet qeveria, pasi nuk duam t’i marrim rendesine ketij akti, do te bej prezent nje afere te ngjashme me ate te DIA-CEZ, ku jane perfshire disa oligarke, te djeshem e te sotem, disa drejtues te CEZ, dhe qe kane vjedhur nepermjet mashtrimit, jo me pak se 19 milione dollare.

Do te jap prova e fakte si dhe argumentimet e mija, se kontratat e mbledhjes se borxheve, ishin qoka politike shumengjyreshe, te lidhura edhe me ndikimin e paligjshem ndaj ERE-s, lidhur me vendimet famekeqe te saj, te vendosjes se cmimit te energjise ne favor te CEZ-it dhe ne disfavor te Shtetit Shqiptar, duke bere qe pasojat dhe demet reale te ketyre kontratave te jene shume me teper se 19 milione dollare.

Do te bej prezente per publikun cdo kontrate dhe cdo pagese, si dhe personat pergjegjes ne lidhje per sa me siper.

Prokuroria te veproje si te doje, pasi une se pari, po i drejtohem atij qe eshte realisht i demtuar, populli.

OPINIONE