Historia Shqiperia

Sander Lleshi kercenon me metoda fashiste per Skenderbeun

Ne nje interviste qe ka dhene ne emisionin Opinion, ministri i brendshem qe Edi Rama kerkon te emeroj, Sander Ndue Lleshi, ka kercenuar te gjithe ata intelektuale dhe qytetare shqiptare qe analizojne apo kritikojne mitin e Skenderbeut, me metoda fashiste.

Duke u hequr si historian, Sander Ndue Lleshi ka deklaruar se nuk do te lejoj debat intelektual per Skenderbeun. Me pak fjale historianet dhe shkollaret shqiptare qe do te vene ne debat heroin me origjine serbe te shqiptareve, ketej e tutje duhet te perballen me mos lejimin e debatit intelektual nga Sander Lleshi.

OPINIONE