Shqiperia

Sekreti i influencës politike të Soros

Avokati Altin Goxhaj zbulon “një nga sekretet e influencës politike të Soros në botë”.

Në një status në Facebook, teksa poston një diciturë, ai shkruan:

Aftesia e Sorosit kudo ku ka futur hundet ka qene “te mbjelle” fondacione si mitra qe “pjellin” “figura te besueshme” (Klyshe Sorosi apo Klyshe te Klysheve te Sorosit) te cilat ose kultivohen ne laboratoret e Sorosit (fondacione, shoqata, universitete private, etj) ose merren figura te gatshme (plotesojne disa kritere besueshmerie per standardet e Sorosit) dhe “biresohen” nga “bamiresi” Soros! Nepermjet mekanizmave te imazhit publik (media, shoqeri civile, PR nderkombetar, etj), i fusin ne politike duke zene vende kyce sipas skemes se investimit sorosian duke punuar ne netëorke obscure (horizontale dhe vertikale) per te kapur pushtet “me merite” (ne fakt eshte e gjitha nje teater ku rrjete te ndryshme sorosjane u bejne gati rrugen e ata duhet vetem ta pershkojne), dhe me pas ky pushtet i kapur vihet ne sherbim te “bamiresit” apo ushtareve te tij dhe skenareve te tij!