Rajoni

Serbët protestojnë në veriun e Mitrovicës, në Prishtinë mbahet parada LGBT

Ndërkohë që në Prishtinë po mbahet parada LGBT e cila ska lidhje me traditat dhe zakonet e shqiptarit, serbët protestojnë në veriun e Mitrovicës për të drejtat e tyre. Në Mitrovicë raportohet se kanë shkuar forca të shumta të sigurisë.

Serbët të cilët jetojnë në veriun e qytetit të Mitrovicës po mbajnë një protestë e cila ka filluar në orën 12 e 44.

Ndërkohë në këtë pjesë të qytetit shihen të vendosura forcat e Policisë së Kosovës dhe trupat e KFOR-it gjithashtu. Protesta po zhvillohet në afërsi të Urës së Ibrit.

OPINIONE