Shqiptarja që u dashurua me iranianin: Në MEK therën një vajzë shtatzënë – Shqipëria Live 13.07.2023

Margarita 28 vjeçe dhe Hasani 43 vjeç janë njohur me njeri tjetrin në vitin 2018 permes një mikeshe të përbashkët. Hasani ka studiuar dhe ka punuar si inxhinier ndërtimi. Ai ka ardhur në kampin e Munxhahedinëve në Manëz në 2016 por u arratis sepse kishte 18 vite pa folur me familjarët e tij dhe sigurisht donte të kishte një familje dhe kjo nuk lejohet brenda kampit. Margarita dhe Hasani tregojne historine e tyre te dashurise dhe luften qe sekti muxhahedin i Marjam Raxhavit ka bere kunder dashurise se tyre.

 

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne