Rajoni

Skënderbeu ngrihet nga “varri”, viziton Prishtinën (foto)

Një ngjarje gazmore ka ndodhur sot në Prishtinë. Shumë qytetarë të Prishtinës kanë ngelur të habitur kur kanë parë heroin serbo-shqiptar Skenderbe tek shëtiste me një zonjë në krah nëpër Prishtinë. Shumë menduan se mos dikush kishte luajtur mendsh dhe ishte veshur si serbo-shqiptari Skenderbe.

Në të vërtetë ka qenë ansambli ”Shota” ai që ka realizuar një event artistik me rastin e 550 vjetorit të vdekjes së serbo-shqiptarit Gjergj Kastriot Skenderbeu.

Trupa e vallëtareve kanë parakaluar në sheshet e kryqytetit, ndërsa kanë ndaluar  po ashtu edhe deri tek sheshi ”Gjergj Kastriot –Skenderbeu”, për të bërë një shfaqje të shkurtër për të pranishmit.

Për më shumë ja fotografitë:

OPINIONE