Rajoni

Soros me tentakula edhe në Kosovë, djali i tij takim me Thaçin. Lidhja e përbashkët Rama?!

Djali i manjatit George Sorros, Alex Soros duket se e ka te shtire miqesin e te atit ne te gjithe rajonin tone e me tej ne Evrope( gje qe dihet me lidhjet e Soros me strukturat ne BE, PE e shume struktura te tjera). Djali i Soros kraha miqesise, kjo vjen edhe per shkak te trashegimises nga i ati, qe ka me kryeministrin Rama, duket se paska nje shkumini edhe me Presidentin e Kosoves Hashim Thaçi.

Alex Soros ka publikuar nje foto ne instagram me Presidentin ku ka shkruar: “Shume i nderuar qw pritem nw Kosove nga Presidenti hashim Thaçi per te diskutuar njohjet e metejshme te Kosoves”. Se ç’pune ka Soros me njohjet e Kosoves dhe si mund te ndihmoje ai ne kete  opike mund te na e shpjegoje vetem Presidenti Kosoves dhe sigurisht… kryeministri yne meqenese eshte mik i perbashket.