Shqiperia

Studentët e rretheve nisen drejt Tiranës, thirrje qytetarëve për t’i ndihmuar për shpenzimet e rrugës

Studentet e universitetit “Luigj Gurakuqi” nisen drejt Tiranes per te vijuar atje protesten e tyre. Qe nga sot protesta e studenteve te universitetit te Shkodres do te jete ne Tirane bashke me pjesen tjeter ndersa nisja do te behet çdo dite ne ora 9:00 tek teatri “Migjeni”.

Studentet i bene thirrje qytetateve qe t’i ndihmojne me shuma monetate per t’i mundesuar rrugetimin atyre.

Sakaq edhe nga rrethet e tjera te vendit, nga Elbasani, Korça, Lezha dhe Gjirokastra, dhjetra studente ne grupe, janë nisur drejt kryeqytetit ku do t’u bashkohen bashkemoshatareve te tyre, per te protestuar per te njëjtën kauz e per te kërkuar plotësimin e 8 kerkesave te parashtruara me herët.