Etiketeabuzim seksual

Bota

Abuzimi dhe kisha katolike

ë shkakton dhimbje. Të zë frymën. Të turpëron. Abuzimi seksual për dekada më radhë e ka bërë kishën katolike një paradhomë të ferrit për viktimat. Për vuajtjet...

Bota

Anulohet Çmimi Nobel për Letërsi

Një vendim i tillë është marrë pas skandalit për akuzat për sulme seksuale ndaj bashkëshortes së njërit prej anëtarëve të Akademisë së Suedisë. Akademia...

OPINIONE

INTERVISTA