Etiketeagjerim

Kultura

Agjërime spirituale

nga Rossella Tercatin Në mesin e majit ka nisur Ramazani, muaji i shenjtë i fesë islame në të cilin, nga agimi deri në muzg, nuk konsumohen as ushqim dhe as...