Alija Izetbegoviq

Muslimanët dhe Izraeli

nga Alija Izetbegovic 1. Kohë më parë dikush vuri re se gjenerata bashkëkohore karakterizohet jashtëzakonisht me mosnjohjen e historisë. Ndoshta e vërteta e këtij konstatimi

Read More