EtiketeAmazonë

Opinion

Jemi kaq afër një lufte bërthamore!

nga Stephen Kinzer. Muajin e kaluar, dy vende që zotërojnë armë bërthamore, India dhe Pakistani, qenë në prag të luftës midis tyre. Incidentet kufitare mes...