Etiketeanetaresim

Rajoni

BE i jep Serbisë 97 milionë euro

Ministrja e Integrimit Evropian të Serbisë, Jadranka Joksimoviq dhe Komisioneri për Zgjerim, Johannes Hahn nënshkruan sot në Bruksel një pjesë të Instrumentit...