EtiketeAntonio Guterres

Bota

Bota i ka harruar arakanët

Antonio Guterres, Sekretari i Përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara (OKB), theksoi se bota i ka harruar arakanët dhe se deklaratat për solidaritet janë të...