EtiketeARNAUTËT

Historia Opinion

ARNAUTËT

Shkruan: Nexhat Ibrahimi Arnautë janë shqiptarët në fjalorin turk dhe në fjalorin e disa popujve të tjerë. Mendimi dominues është se kjo fjalë e ka prejardhjen...

OPINIONE