EtiketeArtan fuga

Opinion

Sikur Kosovën ta njihte Izraeli…!

Nga Artan Fuga Shënim Në nënshkrimin e marrëveshjes midis Serbisë dhe Kosovës anash tavolinës të Presidentit Trump, në Washington, në tekst nuk kishte...

Kultura Sociale

Ne që kemi mbetur

Ikën ata që shpallën pavarësinë, madje iku edhe Haxhi Qamili, Iku Selam Musai, vate edhe Themistokliu. Ikën ata që kishin bërë studimet në Firence, Romë dhe...

OPINIONE