EtiketeASSAD

Bota

Assad: Turqinë e dërgoi SHBA-ja në Siri

Assad u pyet se si do t’a ndaloj ‘pushtimin’ e SHBA-së në kompromis me Turqinë në veri të Sirisë. Ai u përgjigj kështu: “Ne zgjodhëm dy mënyra. E para dhe më e...

OPINIONE