Etiketeatdheu

Opinion

Rruga me trishtim

nga Agim Jakupi. Ka shumë ngjyrime… lule të lloj – llojshme të sjella nga miqt për të zbukuruar kopshtin e ëndërrave. Ëndërra që nisi të më përsëritet...

Opinion

Italia po bie në duart e fashistëve

nga Rula Jebreal. Italia, atdheu im prej çerek shekulli – vendi i Mikelanxhelos dhe Galileos, Verdit dhe Pucinit, Bertolucit dhe Pasolinit, Primo Levit dhe...