Etiketebanorēt

Shqiperia

Dy protesta që në thelb janë Një

Qeveria e Edi Ramës përballet aktualisht me dy protesta aktive në Tiranë. E para është protesta disa mujore për mbrojtjen e Teatrit Kombëtar dhe e dyta është...