Etiketebashkepunim

Rajoni

Zaev: Bashkëpunojmë edhe me Rusinë

Kryeministri  i Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev tha se mbetet i hapur për bashkëpunim sa më të thellë ekonomik me Rusinë dhe me shtetet tjera. Në konferencën...