EtiketeBerati

Shqiperia

Shkodra dhe Berati në protestë

Banoret e Shkodrës po protestojnë për të tretën ditë me radhë në hyrje të qytetit. Protestuesit kërkojnë jetesë më të mirë, rritjen e pagave, uljen e çmimit të...

Historia Opinion Shqiperia

Berati nga Ducja te Dulla

Nga Gjergji Thanasi Në mënyrë të përmbledhur historia e Beratit dhe xhanëm e gjithë Shqipërisë për  gjatë gjysmës së shek.XX mund të përmblidhet në këto dy...