Etiketebitcoin

Teknologji

Bitcoin po shkon drejt falimentimit

Vetëm një vit më parë, përkrahësit entuziastë të bitcoin, parashikuan se kritpomonedha do të arrinte një çmim prej 1 milionë dollarësh. Por kjo ishte atëherë...

Bota Teknologji

Bitcoin para vdekjes

Për herë të parë shumë njerëz normalë që nuk kuptonin investimet, u përfshinë dhe humbën paratë. Kishte shumë njerëz që përpiqeshin të mësonin se si mund të...

Shqiperia

Bitcoin “zhduket” nga Shqipëria

Kriptomonedhat duket se nuk janë në ditët e tyre më të mira. Luhatjet e mëdha në çmim dhe humbjet në vlerë duket se kanë bërë që “tregtarët” e kriptovalutave...