Etiketebuxheti

Rajoni

Greqia drejt zgjedhjeve të parakohshme?

Gazeta konservatore greke “Kathimerini” njofton sot për mundësinë e zgjedhjeve të parakohshme në muajin mars. Gazeta i referohet burimeve afër kryeministrit...

Rajoni

Kuvendi i Kosovës miraton buxhetin 2018

Kuvendi i Kosovës në një seancë të jashtëzakonshme të përfunduar mbrëmjen e të premtes shqyrtoi për herë të dytë dhe e miratoi projektligjn për buxhetin e...