Etiketedebim

Bota

Abramovich rrezikon dëbimin nga Anglia

Roman Abramovich mund të ndalohet dhe të riatdhesohet nga Mbretëria e Bashkuar nëse ai do të përdorë pasaportën e tij të re izraelite për të hyrë rregullisht...