Etiketedebora

Bota

Minus 65 gradë, ngrin Amerika

Verilindja e Shteteve të Bashkuara po përjeton një acar edhe më të ashpër se në Antarktidë. Veçanërisht në Çikago, gjithçka ka ngrirë. Termometri arrin deri 45...

Shqiperia

Dëbora bllokon Thethin dhe Vermoshin

Reshjet e borës kanë vijuar në qytetin e Shkodrës. Në qytet situata duket e normalizuar ndërsa në zonat e thella janë shfaqur disa problematika. Të bllokuara...