Etiketedhuna

Opinion

Kriza dhe shpresa

Nëse dhuna del jashtë kontrollit dhe merr karakterin e një zhakërie moderne, ku njerëzit u sulen edhe lagjeve me mure të larta të pasanikëve, bashkë me...

Bota

Dhuna e ushtarëve izraelitë!

Të gjithë këta të tre janë viktima të ushtarëve pushtues izraelitë, të cilët pasi i kanë dhunuar fizikisht, i kanë qëlluar me armë zjarri duke i shpërfytyruar...

Rajoni

Racizmi në Greqi shënon ngritje

Në Greqi u shënua rritje e incidenteve të dhunës raciste gjatë vitit 2017.  Rrjeti i Raportimit të Incidenteve të Dhunës Raciste ka dokumentuar bashkëjetesën e...

Bota

Fetë hyjnore janë kundër dhunës

Një seminar me titull “Besimet hyjnore: Jo për dhunën, jo për gjakderdhjen” u mbajt të mërkurën në Kajro, Egjipt. Parlamenti i Egjiptit ka...