EtiketeDitmir Bushati

Shqiperia

Edhe europianë, edhe myslimanë

Në llogarinë e saj zyrtare në twitter, Ministria e Europës dhe e Punëve të Jashtme, më datë 31 korrik deklaron: “Ne jemi shoqëri sekulare, ne jemi europianë”...