EtiketeErgys Mërtiri

Opinion

Shëmtia e depolitizimit të vdekjes

Nga Ergys Mërtiri Është e vërtetë se mediat janë një nga sferat më problematike në Shqipëri. Ato abuzojnë, ndoshta më shumë se gjithkush tjetër me...

Opinion

Kujt ia ndien për listat e hapura?

Nga Ergys Mërtiri Pranimin e Ramës dhe Bashës për hapje të listave në zgjedhje, mbështetësit e kësaj kauze e brohoritën si një fitore të tyre. Ata e panë këtë...

Opinion

Shteti i rrethuar i Edi Ramës

Nga: Ergys Mertiri Ky eshte shteti qe enderron Edi Rama, nje shtet pa popull, pa institucione, pa media, pa ligje, ku ai qeveris si mbret me akte normative, si...

Opinion

TRAGJIKOMEDIA E ARSIMIT…!

Savash VELIU “Kur shkollat organizojnë festa shtrigash të globalizuara ku simboli qëndror është kungulli, nuk kemi pse ankohemi pse po rrisim një brez...