Etiketeeuro

Rajoni

BE i jep Serbisë 97 milionë euro

Ministrja e Integrimit Evropian të Serbisë, Jadranka Joksimoviq dhe Komisioneri për Zgjerim, Johannes Hahn nënshkruan sot në Bruksel një pjesë të Instrumentit...

Opinion

5 Euro

5 Euro kushtojnë 8 bukë që hahen në një ditë nga 8 familje modeste shqiptare nga ato për të cilat restoranti është një shpikje e panevojshme. 5 Euro dalin e...