Etiketeevropian

Opinion

Islami Evropian

nga Kudret Bulbul. Në Evropë po zhvillohet tashmë prej kohësh një debat intensiv mbi Islamin Evropian. Edhe pse ky është një debat kryesisht për myslimanët...

Bota Opinion

Turqia është një vend evropian!

Nga: Ozan Ceyhun Turqia është një vend unik që ka territore në Azi dhe Evropë. Pa marrë parasysh se çfarë thuhet për këtë, Turqia është një vend evropian...

OPINIONE