EtiketeF-35

Bota

Netanyahu kërcënon Iranin

Kryeministri i Izraelit, Benjamin Netanyahu bëri të ditur se “Avionët F-35 që ndodhen në inventarin e Forcave Ajrore të Izraelit mund të arrijnë në çdo vend të...

Bota

Avionët rus Su-57 dhe amerikan F-35

Revista ushtarake me bazë në Washington, The National Interest (NI) ka krahasuar avionët e luftës të gjeneratës së 5-të të prodhuar nga Rusia dhe SHBA-ja në...