Etiketegënjeshtra

Bota

CNN: Trump thyen rekordin e gënjeshtrave!

Kanali televiziv CNN ka filluar fushatën për testimin e vërtetësisë së deklaratave të presidentit të Amerikës dhe ka thënë se Trump javën e kaluar ka thënë 61...

OPINIONE