Etiketegjenocidi i Srebrenicës

Opinion Rajoni

Gjenocidi i Srebrenicës II

Nga Dr. Erhan Türbedar Ditën e mërkurë më 11 korrik u përkujtua përvjetori i 23-të i gjenocidit të Srebrenicës. Në këtë ceremoni, ku morën pjesë me mijëra vetë...

Opinion

Koment – Gara për qytetërim

Ibrahim KALIN Debati madhor i fundit për qytetërimin u nxit mbi dy dekada më parë nga libri me titull “Përplasja e Qytetërimeve dhe Ribërja e Rendit Botëror”...