EtiketeGjergj Erebara

Opinion

Lista të hapura, lista të mbyllura

Nga Gjergj Erebara Edi Rama dhe Sali Berisha ranë dakord një natë në prill 2008 që të ndryshojnë Kushtetutën dhe sistemin zgjedhor të vendit, duke krijuar...