Etiketegjykim

Rajoni

Prokurorja fle gjatë seancës gjyqësore

Në gjykimin e Ramadan Mujës dhe ish-zyrtarëve të Komunës së Prizrenit, u lexuan dëshmitë e dëshmitarëve të dhëna gjatë shqyrtimit të kaluar gjyqësor. Gjatë...