Etiketehaxhi

Kultura Opinion

Ritualet e Haxhit dhe Paganizmi

NGA DR. MUSTAFA MAHMUD Perktheu: Eduart Thartori Një mik i imi më tha duke buzeqeshur me një tis djallëzie në fytyrën e tij. I dashur mik, a nuk e vëren bashkë...