Etiketehurma

TE TJERA

Cfarë të hani për syfyr?

Arsyeja pse nuk ju hahet edhe aq syfyri mund të jetë nga distanca e paktë mes iftarit dhe syfyrit, apo thjeshtë pse keni bërë një sy gjumë. Por nuk jeni i...